Gül Kurutma

Gül Kurutma

Kuru gül, taze gülün kurutulmuş şeklidir. Gül yaklaşık %80-85 civarında su bulundurur.

Zeytin Hasadı

Zeytin Hasadı

Zeytinyağı üretiminin ilk aşaması, kaliteli zeytinlerin özenle toplanmasıdır.

Zeytinin Temizlenmesi

Zeytinin Temizlenmesi

Hasat edilen zeytinler, üretim tesisine getirilir ve önceki aşamada toprak, yaprak ve diğer yabancı..

Zeytinlerin Ezilmesi

Zeytinlerin Ezilmesi

emizleme işleminin ardından zeytinler, ezme makinelerine alınır. Bu makinelerde zeytin taneleri ve

Hamurun Yoğrulması

Hamurun Yoğrulması

Hamurun Yoğrulması (Malaksasyon)Zeytin hamurunun elde edilmesinden sonra...

Yağın Ayrıştırılması

Yağın Ayrıştırılması

Zeytin hamuru yoğrulduktan sonra, yağın hamurdan ayrılması gereklidir.Bu aşamada..

Filtrasyon ve Depolama

Filtrasyon ve Depolama

Santrifüj işleminin ardından zeytinyağı, istenmeyen parçacıklardan arındırmak için..

Ambalajlama

Ambalajlama

Depolama aşamasından sonra zeytinyağı, satışa sunulmak üzere şişelenir ve etiketlenir.

Telefon
WhatsApp
İnstagram
Telegram